De beste verbinding tussen Amsterdam en Schiphol
Van Schiphol naar AmsterdamEr zijn heel wat verbindingen tussen Schiphol en Amsterdam maar er zijn grote verschillen in o.a. de prijs, het gemak en de reistijd. Op deze site proberen we u daar wat duidelijkheid in te geven zodat u thuis alvast een goede planning kunt maken bij uw bezoek aan Amsterdam.

Vanaf Schiphol kunt u Amsterdam per taxi, trein en bus en natuurlijk met de auto bereiken.


Taxi

*De prijzen van een taxirit van Schiphol naar Amsterdam zijn uiteraard afhankelijk van wáár u in Amsterdam moet zijn maar de prijs varieerd tussen de € 25.00 en € 40.00.  (2013)           info:  Schiphol taxi

Trein

*De verbindingen met de trein tussen Schiphol en Amsterdam zijn uitstekend, er rijdt zelfs ieder uur een nachttrein. Voor een treinkaart van Schiphol naar Amsterdam betaald u overdag € 3.90.

info:  Schiphol trein        

                                                                                                                               

Bus

*Het busstation ligt voor de uitgang van het vliigveld, als u Schiphol Plaza verlaat vind u meteen alle bushaltes met diverse buslijnen waaronder de "Zuidtangent", een hele snelle buslijn die bijna het hele traject van een vrije busbaan gebruik maakt en verbinding maakt met Haarlem, Badhoevedorp, Hoofddorp, Amstelveen, Oudekerk a/d Amstel en Amsterdam-Zuidoost, bij de Amsterdam Arena is het eindpunt.

De Connexxion Schiphol Hotel Shuttle (tel: +31(0)38 339 4741) is een directe verbinding tussen Schiphol en meer dan 100 hotels in Amsterdam. Veel hotels bieden hun eigen shuttleservice. U vindt de hotelbussen voor Aankomst 3.